2018. augusztus 28.

The Sunshine Blogger Tag

Ciao!
Ugyan lassan az idei nyár is a végéhez közeledik, én mégis egy nyári hangulatú taggel érkeztem most, amit itt is szeretnék megköszönni Brukúnak ♥Szabályzat: 
1. Köszönd meg a díjat annak, aki megjelölt.
2. Válaszolj a kérdéseire.
3. Írd meg, hogy milyen terveid vannak az idei nyárra.
4. Jelölj meg 5 bloggert.
5. Bombázd meg őket Te is 5 darab kérdéssel.


1) Napozni vagy inkább úszni-lubickolni szeretsz jobban a strandon?
- Az a helyzet, hogy nem tudok úszni… Szégyen, nem szégyen, de igaz. Ezen felül én belemegyek bármilyen vízbe, addig, amíg leér a lábam. Onnantól vannak bajok, ahol már a fejem is éppen csak kint van a vízből.
Ezzel szemben a napon irtó gyorsan le tudok égni. Tudniillik, Hófehérkével egyazon bőrszínnel rendelkezek. A legnagyobb faktoros naptej se igazán hat. Nagyon ritka, ha sikerül úgy napoznom, hogy egy fél árnyalatnyit is barnuljak.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, mindkettőt szeretem csinálni egy strandon, de inkább vagyok a vízben. Hiába csak meglátszik, hogy Halak vagyok, annak ellenére, hogy egy pillanat alatt meg tudnék fulladni, ha arról van szó.


2) Balatont vagy a termálfürdőket szereted inkább?
- A Balatonnál mindössze 2-3 alkalommal voltam és ezidáig nem is voltam oda érte, de hála az Egynyári kaland című sorozatnak, egy pillanat alatt beleszerettem a mi magyar tengerünkbe. A termálfürdők közül viszont csak egy olyan van, amit bármikor megtudnék látogatni. Ez pedig a miskolctapolcai Barlangfürdő.
A többi fürdő nekem túl unalmas, talán néha még elmegyek a mórahalmi fürdőbe, de ez is csak azért, mert ez van a legközelebb.
Valahogy jobban vonzódom a természetes vizekhez. De a hatalmas kedvencem, akkor is a görög tengerpart.

3) Melyik típus vagy inkább? Az, aki folyton fesztiválozik és utazik, vagy az, aki inkább a nyugodt és egyhelyben lévő nyaralást kedveli?
- Nagyon szeretek utazni, ugyanakkor a fesztiválok nem hoznak igazán lázba, ezzel szemben az egyhelyben maradást is elfogadom, de nagyon gyorsan rátudok unni arra is. Szóval ez nálam eléggé vegyes vágott.

4) Mik a kedvenc helyek a nyaraláshoz?
- Idén Miskolcon voltunk 3 napot a szüleimmel. Voltunk Miskolctapolcán és Lillafüreden is, ami valami hihetetlen szép volt.
Mégis az én szívemhez egy jó tengerpart áll közelebb. Például Görögországban Sarti gyönyörű tengerpartja.

5) Szoktál-e nyári bakancslistát készíteni?
- Nem. Ismervén saját magam, elfeledkeznék róla és semmi nem valósulna meg, amiket szeretnék. Plusz, szeretem a spontán dolgokat, így nem szoktam előre tervezni.


Hogy milyen terveim vannak/voltak az idei nyárra?
Csupán annyi, hogy végezzek a nyári gyakorlatommal, utána semmit sem terveztem, de végül sikerült eljutnom Miskolcra és Lillafüredre. De a tervezett tevékenység a nyárra az olvasás és a henyélés volt. Ami egyébként meg is valósult.

Az én 5 kérdésem: 
1. Voltál/mész nyaralni a nyáron? Ha igen, hova?
2. Mit szeretsz a nyárban?
3. Vannak kifejezetten kedvenc nyári olvasmányaid/filmjeid/zenéid?
4. Ha nyaralni mész, inkább lazulsz vagy elindulsz felfedezni mindent a közeledben?
5. Jársz fesztiválokra?

Kihívni csupán egy ember fogok, egyébként, aki csak szeretné töltse ki nyugodtan, szívesen olvasnék pár választ :) Majra Loranch, remélem még nem töltötted ki, nagyon örülnék neki, ha olvashatnám a Te válaszaidat is ♥

2 megjegyzés:

 1. Szia Kincső,

  Szerintem még nincs késő a nyári hangulathoz, meg persze örültem, hogy olvashattam a válaszaidat.

  Görögország tényleg szép hely, megértem a rajongásod iránta. Mondjuk nekem Horváthország és a szigetek mint Fülöp szigetek, vannak a bakancslistámon. A B terv meg mindig a Balaton. XD

  Sikeresen végeztél akkor a nyári gyakorlattal?

  Üdv,
  Brukú


  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:)
   Ki kell élvezni a nyár utolsó utáni napjait is, már amíg jó idő van.:D
   Horvátban még eddig nem voltam, de soha ne mondd, hogy soha!

   Igen, sikeresen megvan a gyakorlat, hál' istennek. Igaz, nem ment mindig minden zökkenőmentesen munka közben, de összességében nem volt rossz. (És ezáltal átértékeltem a véleményemet a szobalányokról, és hihetetlenül tisztelem a munkájukat. Nem a legkönnyebb az egyszer biztos :D)

   Törlés